Poliisilla uutta tietoa Loimaan kolarista: Onnettomuudessa kuoli paikkakuntalainen pariskunta

Poliisi kertoo jatkavansa Loimaalla lauantai-iltana tapahtuneen ulosajon selvittämistä. Onnettomuudessa menehtyi paikkakuntalainen pariskunta.

Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että onnettomuudessa menehtyi loimaalainen pariskunta, joista molemmat olivat syntyneet vuonna 1999. 

Poliisin mukaan tutkinnassa on selvinnyt tähän mennessä, että kuljettaja menetti poliisin mukaan vanhan BMW-merkkisen henkilöauton hallinnan suoralla katuosuudella, minkä seurauksena ajoneuvo törmäsi suurella nopeudella teollisuuskiinteistön seinään. 

Törmäyksen jälkeen auto syttyi heti palamaan. Paikalle tullut sivullinen yritti sammuttaa paloa ja auttaa uhreja, mutta palo oli niin voimakas ja kolarista aiheutuneet vauriot niin suuria, että vasta paikalle tullut pelastuslaitos sai palon sammutettua. 

Miehen epäillään ajaneen huomattavaa ylinopeutta

Onnettomuuspaikalla on 40 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Poliisin mukaan kuljettajana olleen miehen epäillään ajaneen tilanteessa huomattavaa ylinopeutta. 

Ajorata oli poliisin mukaan kapeahko, luminen ja liukas, mutta sääolosuhteet eivät olleet vuodenaikaan nähden poikkeukselliset. 

Poliisi on puhuttanut ja kuulustellut tutkinnassa useita henkilöitä todistajina.

Poliisin mukaan tässä vaiheessa tutkintaa vaikuttaa siltä, että onnettomuuteen johtaneessa tilanteessa kaahailtiin riskialttiisti. Päihteillä ei näyttäisi olevan tekemistä onnettomuuteen. 

Poliisi tutkii tapahtumia epäiltyinä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä kuolemantuottamuksena ja kuolemansyyn selvittämisenä.

Lue myös:

    Uusimmat