Poliisilla oli useita operaatiota Vantaalla – liittyivät "vakavaan henkeen ja terveyteen kohdistuneeseen rikokseen", epäilty saatu kiinni

0:49
Vantaalla tapahtunut väkivaltarikos, poliisilla iso operaatio tänään – tämä kaikki tiedetään.

Vantaalla on tapahtunut viikonloppuna vakava väkivaltarikos. Asiasta kertoo Itä-Uudenmaan poliisi. Poliisin mukaan rikos tapahtui perjantain ja tämän päivän välisenä aikana.

Rikoksesta epäillään vuonna 1984 syntynyttä miestä. Poliisi otti epäillyn kiinni tänään iltakuuden jälkeen Itä-Vantaan alueelta.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei kerro vielä tarkemmin rikoksesta eikä tapahtumien kulusta. Poliisi ei ole ottanut kantaa esimerkiksi uhrien lukumäärään tai siihen, onko väkivallasta aiheutunut kuolonuhreja.

Poliisi kertoo, että sillä oli tänään muutama iso operaatio eri puolilla Vantaata. Operaatiot liittyivät henkeen ja terveyteen kohdistuneeseen rikokseen sekä epäillyn tavoittamiseen.

Tutkijoille toivotaan työrauhaa

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkintasektorin johtaja, rikosylikomisario Petri Eronen kertoi aiemmin tänä iltana Twitterissä, että tapauksen esitutkinta on alkuvaiheessa ja tutkinta etenee.

Hän toivoo tutkinnalle nyt työrauhaa.

Erosen mukaan tapauksen tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta alkuviikosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja