Poliisi tutkii "lentävän" Teslan tapausta: TikTok-tähti romutti vuokra-auton typerässä stuntissa

LAPD kiinnostui"lentävästä"Teslasta – pieleen mennyt stuntti romutti vuokra-auton 0:40
Los Angelesin poliisi kiinnostui "lentävästä" Teslasta. Katso videolta, miten pieleen mennyt älyvapaa mäkihyppystuntti romutti vuokra-auton.

Jos automaailmassa jaettaisiin palkintoja vuoden typerimmistä tempuista, olisi tämä suoritus vahva ehdokas palkinnon tai vähintäänkin jonkinlaisen kunniamaininnan saajaksi.

Viikonloppuna niin somessa kuin perinteisessäkin mediassa levisi Yhdysvaltain Los Angelesissa kameraan tallentunut hämmästyttävä video. Hieman puolenyön jälkeen sunnuntaina kuvattu pätkä vaikutti siltä, että se olisi napattu videopelistä, mutta se oli valitettavasti täysin aito.

Kuten lähipitäjä San Franciscostakin, löytyy myös Los Angelesista valtavan jyrkkiä katuja. Kuten artikkelin yläpuolella oleva video osoittaa, on katuja mahdollista käyttää esimerkiksi täysin mielipuoliseen mäkihyppäämiseen autolla, kunhan vain kuskilta löytyy kanttia pitää kaasu pohjassa.

Pitkän ilmalennon tehnyt vuokrattu Tesla Model S kärsi pahoja vaurioita rajun laskeutumisen seurauksena. Alustasta lensi ympäristöön enemmän osia kuin auton toimivuuden ja yleisen turvallisuuden kannalta olisi ollut hyvä, minkä lisäksi turvatyynyt laukesivat. Vaurioita tuli myös kadulle pysäköityihin ajoneuvoihin, joihin kuljettajansa hallinnasta lähtenyt Tesla osui.

Kenenkään ei kuitenkaan tiedetä loukkaantuneen tapauksessa. Autossa olleet hyppäsivät rysäyksen jälkeen toisen Teslan kyytiin ja poistuivat paikalta.

Los Angelesin poliisi LAPD kiinnostui Echo Parkissa kuvatusta videosta nopeasti, eikä kuljettajan jäljille pääsemisessä kestänyt pitkään, sillä se oli tarjonnut tuhannen dollarin palkkion tämän käräyttämisestä. Vinkkejä tuli nopeasti kymmeniä. Kuljettajan kerrotaan olevan miljoonien seuraama somejulkkis Dominykas Zeglaitis. Hänellä on TikTokissa 2,7 miljoonaa seuraajaa ja Instagramissakin lähes miljoona.

Zeglaitis on naureskellut tapaukselle sosiaalisessa mediassa ja ilakoinut saamallaan huomiolla.

– Tämä olisi saanut jäädä tekemättä. En tiedä, mitä heidän päässään liikkui. Joku olisi voinut päästä hengestään, etsivä Juan Campos LAPD:stä totesi The Driven mukaan.

Lähteet: CNN, The Drive, Motor1

Lue myös:

    Uusimmat