Kuvat liiveistä: Poliisi tehnyt useita etsintöjä moottoripyöräkerhojen tiloihin – löysi huumeita, aseita ja räjähteitä

0:30
Katso poliisin julkaisemat kuvat moottoripyöräkerhojen liiveistä.

Poliisin mukaan etsinnät jatkuvat edelleen ja esitutkinta on alkuvaiheessa.

Tähän mennessä on löytynyt huumeita, aseita ja räjähteitä, kertoo Hämeen poliisi tiedotteessa.

Etsinnät liittyvät Hämeen poliisilaitoksella tutkittavana olevaan juttusarjaan. Tähän juttusarjaan liittyy useita eri henkilöitä, mutta tämänpäiväisiin kiinniottoihin liittyy kolme miestä, jotka saivat 17. lokakuuta Hell Angels MC Carelian Hangaroud -jäsenyyden.

Videolla poliisin julkaisemat kuvat eri kerhojen liiveistä.

Poliisi on tehnyt etsintöjä muun muassa keväällä Red Roots MC:n vuokraamassa tilassa, joka on esitutkinnassa saatujen tietojen perusteella tällä hetkellä Hells Angels MC:n käytössä, koska Red Roots MC on lopettanut toimintansa elokuun alussa. Tämän lisäksi etsintöjä on tehty muualla, esimerkiksi moottoripyöräkerho Hells Angels MC Carelian kerhotiloissa Lappeenrannassa. 

Red Roots MC perustettiin lakkautetun United Brotherhoodin Lahden osaston tilalle. Red Roots MC:n yhteyteen perustettiin myös Redrum samalla tavalla kuin United Brotherhoodilla oli Bad Union. Melko pian Redrumin toiminta kuitenkin lopetettiin, mutta Red Roots MC jatkoi omaa toimintaansa.

Elokuun alussa Redrum MC lakkautettiin poliisin käsityksen mukaan jäsenten erimielisyyksien vuoksi ja se jakautui kahteen. Jakautumisen jälkeen Hell Angels MC on ollut tekemisissä molempien puolien kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja