Mainos

Poliisi sai ilmoituksen aseen kanssa koulujen läheisyydessä liikkuvasta miehestä Imatralla – "Koulupäivä voi jatkua normaalisti"

Poliisi sai aamulla ilmoituksen, jonka mukaan tummiin pukeutunut mies on liikkunut pitkäpiippuisen aseen kanssa Imatran Mansikkalassa koulujen läheisyydessä. Miestä ei ole kuitenkaan tavattu, ja poliisin mukaan koulupäivä jatkuu normaalisti.

Poliisin mukaan ilmoitus tehtiin kello 7.20. Paikallisia kehotettiin varovaisuuteen, ja poliisi pyysi havaintoja miehestä. 

Poliisi on sittemmin tviitannut, että oppilaiden koulupäivä voi jatkua normaalisti. Poliisin mukaan alueella on tehty tarkastuksia, mutta ilmoitettua asemiestä ei ole tavattu. 

Poliisi kuitenkin jatkaa partiointia alueella.

Alueella useita kouluja

Imatran Mansikkalassa sijaitsee Etelä-Karjalan ammattiopiston ja Etelä-Karjalan ammattikorkeakoulun yksiköt, Imatran yhteislukio sekä Linnalan ja Mansikkalan koulut.

Mansikkalan koulun vt. apulaisrehtori Heli Kukkohovi kertoo, että poliisi on ohjeistanut koulua lukitsemaan ovet. Muuten koulupäivä jatkuu Kukkohovin mukaan normaalisti.

– Meillä ei ole tarkempaa tietoa tapauksesta. Joku on tehnyt ilmoituksen laajemmalla Mansikkalan alueella liikkuvasta epäilyttävästä miehestä. Toimimme nyt poliisin ohjeiden mukaan ja lukittujen ovien takana, eli emme mene vielä ulkovälitunneille, Kukkohovi kertoi MTV Uutisille aamulla.

Kukkohovin mukaan poliisi ei antanut ymmärtää, että koululaiset olisivat välittömässä vaarassa.

– Mitään välitöntä uhkaa ei poliisi antanut tiedoksi. Meillä koulupäivä jatkuu täällä normaalisti, ja olemme kertoneet asiasta oppilaille ja vanhemmille.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja