Mainos

Poliisi ratsasi hotellihuoneen – huumeita, ruiskuja ja vahvasti huumattu koira

Televisiokanava CNN kertoo, että hotellihuoneesta Kaliforniassa on löydetty pidätyksen yhteydessä koira, joka oli huumausaineiden alaisena.

Poliisi havaitsi koiran hotellihuoneessa, jossa koiran isäntä Joshua West joutui poliisin pidättämäksi huumeiden hallussapidosta. CNN kertoo, että ratsian yhteydessä huoneesta löytyi myös huumeita ja ruiskuja.

Poliisi luovutti Bubba-nimisen koiran paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen hoiviin. Poliisi oli ottanut heihin myöhemmin yhteyttä ja epäillyt koiran olleen huumeiden vaikutuksen alaisena. Valvontaviranomaiset olivat huomanneet koiran olevan veltto ja testanneet sen. Koiran verestä löytyikin sekä metamfetamiinia että heroiinia.

– Tämä vaikuttaa kamalalta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun saamme tietää, että eläin on huumeiden vaikutuksen alaisena, kertoo poliisikomisario Robert Wright.

Viranomaiset eivät tiedä, miten huumausaineet joutuivat koiran järjestelmään. Koiran isäntää Joshua Westiä odottaa todennäköisesti syyte myös eläinrääkkäyksestä. Mies on vangittu.

Poliisi kertoo, että kun sekarotuinen terrieri Bubba toipuu, se annetaan adoptoitavaksi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.