Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja naisen ja koiran hengen vieneestä rattijuoposta – törmäsi jalkakäytävällä ja pakeni paikalta: Näitkö tätä autoa ennen ja jälkeen turman?

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja naisen ja koiran hengen vieneestä rattijuoposta 0:15

Poliisi pyytää havaintoja liittyen perjantaiseen naisen ja koiran hengen vieneeseen yliajoon.

Onnettomuus tapahtui 1. maaliskuuta Espoon Kauklahdessa, jossa vuonna 1994 syntynyt mies oli holtittoman ajotyylin myötä ajanut naisen yli aiheuttaen tämän kuoleman.

Poliisi epäilee esitutkinnan perusteella, etät mies oli ajanut lujaa törmäten toiseen henkilöautoon. Törmäyksen seurauksena miehen auto oli ajautunut jalkakäytävälle törmäten siellä kävelleeseen naiseen ja tämän koiraan.

Henkilöauto poistui paikalta tapahtuneen jälkeen.

Poliisille entuudestaan tuttua epäillään kuolemantuottamuksesta

Paikalle hälytettiin pelastuslaitos ja poliisi, jotka olivat paikalla minuuteissa. Nainen menehtyi kuitenkin tapahtumapaikalle elvytyksestä huolimatta. Myös koira todettiin kuolleeksi.

Poliisi otti teosta epäillyn miehen kiinni yksityisasunnosta Kauklahdesta vajaan tunnin kuluttua. Espoolaismies oli poliisille entuustaan tuttu.

Miestä epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Näitkö auton?

Poliisi toivoo kuitenkin yleisöltä lisätietoja auton liikkeistä ennen ja jälkeen onnettomuuden. Onnettomuus sattui perjantaina kello 15–16.

Auto on punainen, vuosimallin 2000 Nissan Primera farmariauto.

Poliisi pyytää havainnot autosta ja sen liikkeistä numeroon 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat