Poliisi pysäytti auton Kehä III:lle siivotakseen ajorataa: Kaikki eivät tajunneet, että kaista oli hetken suljettu – seurauksena rytisi

Poliisi siivosi keskiviikkona ajorataa Vantaan Kehä III:lla. Pian sama partio hälytettiin ketjukolaripaikalle, joka oli aiheutunut partion siivoamistehtävästä.

Poliisi sai keskiviikkona iltapäiväkolmelta tehtäväksi mennä siivoamaan Kehä III:lla Jumbon kohdalla kaistalle pudonneita tavaroita, joiden katsottiin voivan aiheuttaa vaaraa liikenteelle.

Partio pysäytti auton ajoradalle vilkut päällä noin 500 metrin päähän kohteesta ja siivosi ajoradalta kuormaliinan, jonka arvioitiin olevan vaaraksi liikenteelle. Tämän jälkeen partio jatkoi matkaansa.

Uusi tehtävä samalla paikalla

Hetken kuluttua partio sai uuden tehtävän: Jumbon kohdalla oli tapahtunut neljän auton ketjukolari.

Partio palasi tapahtumapaikalle. Selvisi, että heidän pysäytettyä partioautonsa, ensimmäinen takaa tullut auto oli onnistunut pysäyttämään ajoneuvonsa normaalisti, mutta tämän jälkeen yksi tai useampi ajoneuvo oli epäonnistunut vauhdin hidastamisessa niin että paikalla tapahtui ketjukolari. Kolarissa oli osallisena kolme henkilöautoa ja pakettiauto.

Onnettomuudessa loukkaantui yksi ihminen. Tehtävälle osallistui poliisin lisäksi useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja kaikki itään päin vievät kaistat jouduttiin sulkemaan joksikin aikaa kolarin vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat