Poliisi pidätti Manchester United -fanin – paidassa järkyttävä viesti

Katso videolta: Manchester United kärsi FA Cupin finaalissa 1-2-tappion Manchester Citylle.

Poliisi pidätti Manchester United -fanin lauantaina pelatun FA Cupin finaalin jälkeen, kertoo Daily Mail. Syynä oli kannattajan pelipaidassa ollut järkyttävä yksityiskohta.

Manchester United kärsi FA Cupin loppuottelussa 1-2-tappion paikallisvastustaja Manchester Citylle. Suuren kohun aiheutti Lontoon Wembleyn stadionilla bongattu kannattaja, joka oli painattanut pelipaitaansa numeron 97 ja tekstin "Not enough" (Ei tarpeeksi).

Paidan tulkittiin loukkaavan niitä 97:ää Liverpool-kannattajaa, jotka menehtyivät Hillsborough'n katsomo-onnettomuudessa vuonna 1989. Liverpoolin kotistadionilla Anfieldillä on vuosien saatossa nähty lippuja, joihin on painettu teksti "Justice for the 97" (Oikeutta niille 97:lle).

Kuva Manchester United -fanista ja hänen paidastaan levisi sosiaalisessa mediassa vauhdilla. Nyt poliisi kertoi, että se on pidättänyt kannattajan.

– Olemme tehneet yhteistyötä Wembleyn henkilökunnan kanssa ja tunnistaneet henkilön. Hänet on pidätetty ja otettu säilöön. Hän epäillään yleisen järjestyksen rikkomisesta, poliisi kertoi Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat