Mainos

Poliisi: Jenna Lepomäkeä yritettiin myös parittaa

Espoolaisen Jenna Lepomäen murhasta epäiltyjä miehiä epäillään myös ihmiskaupan yrityksestä. Poliisi epäilee, että nuorten miesten oli tarkoitus myydä Jenna Lepomäki parittajalle.

Aurinkolomalle Espanjan Malagaan houkuteltu 18-vuotias Jenna Lepomäki katosi viime kesäkuussa. Vasta lokakuussa selvisi, että Lepomäki on joutunut henkirikoksen uhriksi.

Murhasta epäillään kahta tamperelaista nuorta miestä. Motiivina oli poliisin mukaan se, ettei Lepomäki suostunut kuljettamaan miesten huumeita Suomeen, vaan ilmoitti asiasta paikalliselle poliisille.

Lepomäen ensimmäisellä ulkomaanmatkalla tapahtui muutakin. Poliisin mukaan tyttö haluttiin Espanjan aurinkorannikolle myymään seksiä.

– Esitutkinnan perusteella poliisi epäilee, että pojilla oli tarkoitus myydä Jenna parittajalle, kertoo keskusrikospoliisin rikoskomisario Jari Räty.

Paritusta ei kuitenkaan poliisin tietojen valossa tapahtunut.

Ruumis vihdoin Suomessa

Jutun esitutkinta on valmistunut ja juttu siirtyy huomenna syyteharkintaan. Jenna Lepomäen ruumis tuotiin Suomeen pitkän odotuksen jälkeen huhtikuun lopussa.

19- ja 21-vuotiaita miehiä epäillään paitsi murhasta ja törkeästä huumausainerikoksesta myös ihmiskaupan yrityksestä.

Huumekaupparinki myös syyttäjälle

Lisäksi syyttäjälle siirtyy toinen, Espanjasta pyöritettyyn huumekaupparinkiin, liittyvä juttu. Vyyhdissä epäiltynä on toisen murhasta epäillyn isäpuoli. Häntä epäillään useista törkeistä huumausainerikoksista.

Perhe asui Espanjan Aurinkorannikon läheisyydessä sijaitsevassa vuoristohuvilassa, jonka pihamaalta myös 18-vuotiaan Jenna Lepomäen ruumis löytyi lokakuussa.

Huumerikoksista epäillään toisessakin jutussa murhasta epäiltyjä miehiä sekä lisäksi myös muita heidän lähisukulaisiaan.

(2.2.2012)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.