Isossa Omenassa kuolleen naisen kuolinsyy ei vielä selvinnyt: Poliisi jatkaa henkilöiden kuulemista ja tapahtuneesta saamiensa videoiden arviointia

Ison Omenan traagisesta kiinniottokuolemasta odotetaan alustavaa lausuntoa huomenna –"Tapaus on erittäin harvinainen" 3:13
Ison Omenan traagisesta kiinniottokuolemasta odotetaan alustavaa lausuntoa huomenna – "Tapaus on erittäin harvinainen"

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos jatkaa Ison Omenan kiinniottotilanteen yhteydessä menehtyneen naisen kuolemaan johtaneiden olosuhteiden selvittämistä. Kuolinsyystä ei saada vielä tänään tietoa. 

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella on tutkittavana tapaus, jossa henkilö menehtyi vartijoiden voimankäyttötilanteessa lauantai-iltana 7.1. Espoon kauppakeskus Isossa Omenassa.

Tällä hetkellä poliisilla ei ole uutta tiedotettavaa asian esitutkinnasta. Poliisin esitutkinta jatkuu henkilökuulemisilla sekä videotallenteiden hankkimisella ja läpikäymisellä. Tällä hetkellä poliisi pyrkii erityisesti selvittämään tilanteeseen johtaneita tapahtumia. Poliisilla ei vielä ole tiedotettavaa oikeuslääketieteellisen kuolemansyyn selvittämisen tuloksista.

Lue myös:

    Uusimmat