Poliisi: Helsinki-Vantaalla tapon yritys – osalliset tiedossa

MTV:n rikostoimittajat: Uusimmat käänteet Vantaan ampumisessa 10:03
Rikostoimittajat keskustelivat aamulla Vantaan tuoreimmista väkivaltarikoksista.

Itä-Uudenmaan poliisi selvittää yhä maanantai-iltana Helsinki-Vantaan lentoaseman juna-asemalla tapahtuneen väkivallanteon kokonaiskuvaa.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Henri Karjalainen kertoo, että tapaukseen kytkeytyvät henkilöt ovat poliisin tiedossa, mutta hän ei ota kantaa siihen, onko poliisi ottanut ketään kiinni.

– Tässä kohtaa heistä ei voi kertoa mitään yksityiskohtaisempaa. Vielä ei ole tietoa, ovatko he tunteneet toisensa entuudestaan. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä, Karjalainen sanoo.

Poliisi sai tehtävän lentoaseman juna-asemalle noin kello 18. Se tuli paikalle useiden partioiden ja ensihoitoyksikön voimin. Lentoaseman juna-asema on vilkasliikenteinen, mutta Karjalainen ei osaa toistaiseksi sanoa, paljonko väkeä on ollut paikalla. Poliisin tämänhetkisen käsityksen mukaan sivulliset eivät kuitenkaan ole olleet vaarassa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan poliisi epäilee, että ihmistä on puukotettu rintaan välienselvittelytilanteessa. Karjalainen ei toistaiseksi vahvista, että kyse olisi puukotuksesta.

– Tutkinta on yhä alkuvaiheessa, mutta pyrimme saamaan tapauksen kokonaiskuvaa selvemmäksi vielä tämän päivän aikana.

Lue myös:

    Uusimmat