Kolme ulkomaalaistaustaista miestä otettiin kiinni Helsingissä – poliisi epäilee lapsen törkeää raiskausta

0:28

Poliisi otti Itä-Helsingissä lauantai-iltana kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä epäiltyinä lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta, kertoo Helsingin poliisin rikoskomisario Pekka Korhonen STT:lle.

Poliisin tutkinnassa olevan tapahtumasarjan epäillään tapahtuneen viimeisen kahden kuukauden sisällä itähelsinkiläisessä asunnossa. Poliisi ei ota kantaa epäiltyjen rikosten uhrien määrään tai ikään.

Suomen rikoslaissa lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö kohdistuu alle 16-vuotiaisiin.

Myöskään epäiltyjen miesten ikää ei kerrota julkisuuteen.

– Ei lähdetä tarkentamaan, Korhonen sanoo.

Ilta-Sanomat kertoi eilisiltana Helsingin Roihuvuoressa Roihuvuorentiellä sijaitsevaan asuntoon tehdystä operaatiosta. Poliisi ei vahvista kiinniottoihin liittyneen operaation tarkkaa sijaintia, mutta kertoo sen kohdistuneen Itä-Helsinkiin.

Operaation yksityiskohdista ei myöskään kerrota enempää julkisuuteen. Poliisi ei kommentoi esimerkiksi sitä, tekivätkö kiinniotetut vastarintaa. Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota tapauksesta enempää.

Lue myös:

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja