Mainos

Poliisi etsii Audi-porukkaa talomurtoihin liittyen

Poliisi kaipaa yhä tietoa harmaasta Audi-merkkisestä henkilöautosta, jonka epäillään liittyvän useisiin omakotitalomurtoihin. Auto on rekisteröity Liettuaan (maatunnus LT), ja sen rekisterinumero on ENV-785.

Havaintoja Audin liikkeistä on jo saatu muun muassa Kokemäeltä ja Jalasjärveltä. Auto on mahdollisesti kiertänyt laajemmin Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa, mutta saattaa myös olla jo palannut Etelä-Suomeen.

Poliisin mukaan murtoja on tehty ainakin puolenkymmentä eri puolilta läntistä Suomea. Eilen murtauduttiin omakotitaloon Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla. Sunnuntain ja tiistain välillä on lisäksi murtauduttu taloihin Akaassa Pirkanmaalla, Karviassa ja Kokemäellä Satakunnassa sekä Jalasjärvellä Etelä-Pohjanmaalla.

Poliisi pitää erittäin todennäköisenä, että murrot on tehnyt sama porukka ja uskoo, että lisää ilmoituksia tulee. Pirkanmaan poliisin mukaan talot on valittu harkiten. Ainakin neljä eteläisintä kohdetta ovat olleet maaseudulla hieman sivussa, eikä naapureita ole ollut lähellä.

Poliisi pyytää havaintoja numeroon 071 874 5582.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.