Poliisi ei ole löytänyt Turussa koululla käynyttä miekkauhkailijaa

Poliisi etsii miekkamiestä Turussa – tältä näyttää koululla, jonne mies oli ilmoituksen mukaan pyrkinyt 1:13
Tältä koululla näytti eilen poliisioperaation jälkeen.

Lounais-Suomen poliisi ei ole tavoittanut henkilöä, jonka epäillään käyttäytyneen uhkaavasti teräaseen kanssa Turun Aninkaisten koulutalolla eilen tiistaina.

Poliisin mukaan henkilöön liittyen ei ole tullut enää eilisen jälkeen muita ilmoituksia, joten henkilön ei epäillä aiheuttaneen häiriötä tai vaaraa muualla tai muuhun aikaan. Poliisi kertoo asiasta tiedotteessaan.

Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan myöskään Aninkaistenkadun koulutalolla ei eilen ollut konkreettista uhkaa tai vaaraa läsnäolijoille, eikä kukaan vahingoittunut tilanteessa.

– Tilanteessa olleille opiskelijoille tilanne toki on varmasti ollut uhkaava, kun asiasta on ilmoitettu hätänumeroon. Poliisin saapuessa paikalle ja tarkistaessa oppilaitoksen tiloja tilanne oli rauhallinen, rikosylikonstaapeli Lasse Höysti kertoo poliisin tiedotteessa.

Poliisi sai tiistaina ennen iltapäiväkahta ilmoituksen henkilöstä, joka oli tullut teräaseen kanssa Aninkaisten koulutalolle. 

Ensimmäinen poliisipartio hälytettiin paikalle kello 13.43. Se oli poliisin mukaan paikalla alle kahden minuutin kuluttua hälytyksestä. 

– Poliisi suhtautuu aina erittäin vakavasti oppilaitoksissa tapahtuviin henkeä ja terveyttä uhkaaviin ilmoituksiin ja rikosepäilyihin ja pyrkii pysäyttämään väkivaltaisen käyttäytymisen mahdollisimman pian, Höysti sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat