Poliisi ei kerro edes rikosnimikettä Raision juhannussurmasta "tutkinnallisista syistä" – MTV Uutisten tietojen mukaan yksi on vangittu epäiltynä taposta

Poliisi pysyy vaitonaisena Raisiossa juhannuksena tapahtuneen henkirikoksen tutkinnasta. Raision Petäsmäessä surmattiin yksi henkilö juhannusviikonloppuna.

Rikosylikonstaapeli Joachim Mattfolk ei kommentoi, montako epäiltyä poliisilla on tapahtuneeseen liittyen, ja onko jotain henkilöitä yhä tavoittamatta. Poliisi tiedotti ottaneensa henkilöitä kiinni teon jälkeisen sunnuntain ja maanantain aikana.

– Osa kiinniotetuista on päästetty pois. En ota kantaa epäiltyjen lukumäärään, Mattfolk kertoo.

Kaikkiaan poliisi oli hyvin vaitonainen tapahtumista ja niiden tutkinnasta, vedoten tutkinnallisiin syihin. Poliisi ei halunnut esimerkiksi kertoa, millä rikosnimikkeellä tapausta tutkitaan.

– En lähde tätä enempää nyt avaamaan, poliisista sanotaan.

MTV Uutisten tietojen mukaan tapauksesta on kuitenkin vangittu yksi vuonna 1991 syntynyt mies. Mies on todennäköisin syin epäilty taposta, joka olisi tapahtunut juhannuslauantain ja -sunnuntain välisenä aikana. Rikos tapahtui tiettävästi Raision Kirjokallionkadulla.

Lue myös:

    Uusimmat