Poliisi ei aloita tutkintaa Harri Ollin ravintolatappelusta

Viime lauantaina lahtelaisessa ravintolassa kihlattuaan lasilla heittäneen mäkihyppääjä Harri Ollin tapauksesta ei aloiteta poliisitutkintaa.

– Poliisille ei ole tehty asiasta tutkintapyyntöä. Tutkinnassa meillä ei ole tällaista tapausta, myöskään järjestyspoliisi ei ole tuona iltana mihinkään tuollaiseen puuttunut, rikoskomisario Arto Mölsä Päijät-Hämeen poliisista kertoo Viihdeuutisille.

– Asiassa ei ole mitään virallisen syytteen alaista, joten asia jää poliisin osalta tähän, Mölsä lisää.

7 päivää -lehden mukaan humalainen Olli heitti kihlattuaan juomalasilla päähän sillä seurauksella, että silmäkulmasta alkoi vuotaa verta. Tapauksen jälkeen Ilon talo -nimisen yökerhon järjestysmiehet saattelivat mäkimiehen ulos.

Pahoinpitely on Suomessa yleisen syytteen alainen rikos, jotka poliisi tutkii saadessaan niistä tiedon.

– Pahoinpitelyn nimikkeeseen vaikuttaa se, onko väkivallasta aiheutunut vammoja. Mikäli vammoja on aiheutunut, kyseessä ei ole enää lievä pahoinpitely, eikä tapaus ole enää asianomistajarikos, Mölsä selvitti Iltalehdelle.

Virkavalta voi runsaasta lehdistömateriaalista johtuen halutessaan nostaa asiasta esitutkinnan, vaikka Olli ja hänen kihlattunsa eivät lisäselvitystä asiasta poliisille antaisikaan.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat