Poikkeuksellisen törkeä seksuaalirikos Turussa: mies sieppasi nuoren naisen kadulta ja piti vankina päivien ajan – 7,5 vuotta vankeutta

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut 1969 syntyneen miehen törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä raiskauksesta 7,5 vuoden vankeuteen.

Rikokset tapahtuivat viime vuoden marraskuussa Turussa ja Säkylässä.

Tuomittu Petri Olavi Mölsä oli hyökännyt nuoren naisen kimppuun kävelytiellä, pakottanut tämän autoonsa ja kuljettanut asunnolleen Säkylään. 

Asunnolla mies oli tehnyt naiselle seksuaalista väkivaltaa. Törkeä vapaudenriisto kesti yli kolme vuorokautta, ja tekoihin liittyy järkyttäviä yksityiskohtia.

Kolme päivää myöhemmin mies vapautti naisen ja vei hänet kotinsa läheisyyteen aamuöiseen aikaan. Vasta tämän jälkeen teko tuli ilmi viranomaisille.

Käräjäoikeuden mukaan rikokset oli tehty erityisen julmalla ja nöyryyttävällä tavalla. Oikeus katsoi rikosten olleen kokonaisuutena arvostellen törkeitä. 

Mies määrättiin maksamaan uhrille noin 33 000 euron korvaukset kivusta, särystä ja kärsimyksestä. Tuomittu on myöntänyt tekonsa.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä siitä voi valittaa hovioikeuteen.

Lue myös:

    Uusimmat