Pohjoisruotsalaisella akkutehtaalla parikymmentä brittimuunnostapausta, Suomeen palanneita terveitäkin työntekijöitä patistetaan koronatestiin

Pohjois-Ruotsissa sijaitsevalta Skellefteån akkutehtaalta on löytynyt koronamuunnosta – Suomeen palanneita työntekijöitä kehotetaan testiin 2:46
Pohjois-Ruotsissa sijaitsevalta Skellefteån akkutehtaalta on löytynyt koronamuunnosta – Suomeen palanneita työntekijöitä kehotetaan testiin.

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri pyytää kaikkia Pohjois-Ruotsin Skellefteåsta kahden viikon aikana Suomeen palanneita akkutehtaan työntekijöitä hakeutumaan koronavirustestiin kotipaikkakunnallaan. Northvoltin tehtaalla on sairaanhoitopiirin mukaan todettu 20 koronavirustartuntaa, jotka ovat tarttuvampaa Britannian virusmuunnostyyppiä.

Testiin kehotetaan menemään, vaikka koronaoireita ei olisi. Testiin tulee myös mennä, vaikka tehtaalla tai Suomen rajalla otettu virusnäyte olisi ollut negatiivinen.

Työntekijöitä pyydetään olemaan omaehtoisessa karanteenissa ja välttämään kaikkia kontakteja muihin ihmisiin testivastausta odotettaessa.

Lue myös:

    Uusimmat