Podcast: Tällaisissa väleissä Jukka Hildénin ex-vaimo ja nykyinen Chachi-vaimo ovat: "Katsoin heitä ja mietin, että näin ihmisten tulisi tehdä"

7:04
Näin upeasti Jukka Hildén tanssi TTK-parketilla.

Jukka Hildén erosi ex-vaimostaan vuonna 2018. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana oleva Jukka Hildén vieraili Aki Linnanahde Talk Show  -podcastin vieraana. 

Jaksossa miehet keskustelevat niin Hildénin lapsuudesta kuin hurjista vuosista. Linnanahde muisteleekin villejä vuosia ja sitä, kun yöelämässä ei voinut olla törmäämättä Duudsonit-remmistä julkisuuteen nousseeseen Hildéniin, joka pisti show'n pystyyn baariin tullessaan.

Haastattelussa puhutaan myös Hildénin yksityiselämään liittyvistä kiemuroista. Hildén erosi pitkäaikaisesta puolisostaan Outista vuonna 2018. He olivat naimisissa seitsemän vuotta ja heille syntyi liittonsa aikana kaksi lasta. 

Hildén kertoo nyt podcastissa, että erosta huolimatta he ovat hyviä ystäviä. 

– Yritettiin pitkään työstää pakettia kasaan, mutta olimme menossa vain eri suuntiin. Yhdessä lopulta tehtiin eropäätös ja niin, etteivät lapset joutuneet kärsimään siihen liittyvistä asioista, Hildén kertoo. 

Hildén kertoo, että hänen vanhempansakin ovat nykyään parhaita ystäviä. He erosivat, kun Jukka oli yläasteella. 

– Äitini ja isäni ovat uusissa naimisissa. He tulivat keväällä ja kesällä  neljästään Ähtäriin mökillemme. Jos vaan mahdollista, niin yrittäkää aikuiset hoitaa fiksusti tällaiset asiat, Hildén neuvoo. 

Hildénin uusi vaimo, Chachi Hilden (o.s. Gonzales) ja ex-vaimo ovat myös hyvissä väleissä. 

– Oli ihana olla pojan synttäreillä, jossa rakas ex-vaimoni piti minun ja uuden vaimoni tytärtä sylissä ja jutteli vaimolleni. Katsoin heitä ja mietin, että näin ihmisten tulisi tehdä.

Hildén kertoo, että ex-vaimo on löytänyt rinnalleen uuden puolison. 

– Olen todella onnellinen heidän puolestaan ja sitä toivon heidän elämäänsä, Hildén toteaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja