PMMP:n Mira ja Paula: Lapsemme perustavat poikabändin

PMMP:n Paula Vesalalla ja Mira Luotilla on kummallakin pienet lapset, jotka ovat tyttöjen mukaan jo osoittaneen musiikillista lahjakkuutta.

Paulalla on Julius-poika, 2, yhdessä The Rasmus -yhtyeen solistin Lauri Ylösen kanssa, ja Miralla kaksivuotias poika ja yksivuotias tytär kunto-ohjaajamiehensä Kristian Björkin kanssa.

– Minun ja Paulan pojat lauleskelevat yhdessä ja ovat päässeet vähän kokeilemaan rumpujakin. Juhani Merimaa sanoi jo, että ottaa tämän poikabändin keikalle milloin tahansa, Mira naureskelee.

Ankkarockissa Vantaan Korsossa kesän viimeisen festarikeikan vetäneet naiset ovat kiertäneet bändeineen festivaaleja koko kesän.

– Ikimuistoisin oli Ruisrock. Keikka oli ihan kuin jostain elokuvasta: paikalla oli ennätysyleisö, keli täydellinen ja fiilis mahtava. Vain luoja yksin tietää, mistä se hyvä keikka milloinkin syntyy, Mira kuvailee.

Rankan työn ja perheenäitiyden yhdistäminen ei kuitenkaan käy aivan vaivatta.

– Kyllä se vaatii latautumista. Ensin täytyy keskittyä lasten kanssa olemiseen ja sen jälkeen kun heidät saa nukkumaan, alkaa armoton latautuminen, Mira kertoo.

PMMP jää elokuun jälkeen keikkatauolle, jonka aikana valmistellaan uutta levyä. Varsinaista lomaa ei ole luvassa.

– Paula suorastaan vihaa lomailua. Ja kun on pienet lapset, ei tässä pysty lomaa oikeastaan viettämäänkään. Elämä on nyt enemmänkin vain arjen pyörittämistä, Mira tuumaa.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat