Playboy-pupu Madison poseeraa 50-luvun bikineissä, katso!

Uhkea Holly Madison esitteli kurvejaan 50-luvun bikineissä. Nainen rakastaa herkuttelua, mutta noudattaa nykyään terveellistä ruokavaliota.

Mallikaunotar, Playboy-pupunakin tutuksi tullut Holly Madison, 32, esitteli kurvejaan 50-luvun tyylisissä bikineissä. Vegasissa Peepshow-nimisessä ohjelmanumerossa esiintyvä nainen on ottanut tuottajien neuvosta vaarin ja pudottanut painoa viime kuukausien aikana, mutta se ei tarkoita, että hän olisi kokonaan luopunut roskaruuasta. Hän kertoo rakastavansa edelleenkin rasvassa paistettua ruokaa ja jälkiruokia.

Kurvikas Madison poseeraa kuvissa seksikkäänä sinivalkoisissa bikineissä altaan reunalla. Yhdessä kuvassa vaaleaveriköllä on yllään tummansininen, syvään uurrettu uimapuku ja mustat korkokengät.

– Rakastan kanaa. Rakastan ranskalaisia. Rakastan jälkiruokia. En tykkää vain makeasta tai pelkästään suolaisesta vaan rakastan kaikkia herkkuja! Olen possu. Rakastan ruokaa. Vaatiikin paljon itsekuria syödä terveellisesti, Madison kertoo Star-lehdelle.

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävänäkin tunnettu Madison syö nykyään terveellisemmin.

– Olen saanut ruokatottumukseni takaisin ruotuun. Syön proteiinitäyteisen aamupalan, hedelmiä välipalaksi ja terveellisen kanasalaatin lounaaksi. Illallisella nautin grillattua kanaa avokaadon ja vihannesten kera. Rakastan barbeque-kastiketta, Madison sanoo.

Polttaakseen kaloreita kaunotar harrastaa monipuolista liikuntaa, mutta on jäänyt koukkuun erityisesti Pilatekseen.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat