Mainos

Laukaan pitseriamurhien uhrit tapettiin järeällä vasaralla

36-vuotiaan miehen epäillään tappaneen kolme ihmistä laukaalaisessa pizzeriassa vasaralla. Vasara oli järeä, eli 1,8 kiloa painava niin sanottu moska.

Syyttäjä vaatiikin miehelle tänään alkaneessa oikeudenkäynnissä tuomiota murhasta teon raakuuden takia. Syytteen mukaan mies löi uhrejaan päähän moskalla useita kertoja ja uhrit makasivat avuttomina maassa useimpien iskujen aikana.

Mies määrättiin mielentilatutkimukseen jo esitutkinnan aikana ja hän on tutkimuksen mukaan syyntakeeton.

Veriteko tapahtui Laukaassa maaliskuun alussa ja poliisi otti syytettynä olevan miehen kiinni aivan tapahtumapaikan lähistöltä. 

Uhrit olivat 50-vuotias mies ja hänen 42-vuotias vaimonsa sekä 46-vuotias työntekijä. Syytettynä oleva mies oli työskennellyt samassa pitseriassa.

Sekä uhrit että syytetty ovat tulleet Turkista mutta asuneet jo pitkään Suomessa. Yhdellä uhreista oli Turkin ja Suomen kansalaisuus, muut osalliset olivat Turkin kansalaisia. 

Vielä esitutkinnan aikana tapahtunutta tutkittiin kolmena tappona, mutta rikosnimikkeet muuttuivat murhiksi syyteharkinnan aikana.

Jutun käsittely Keski-Suomen käräjäoikeudessa jatkuu vielä huomenna. Oikeuskäsittelyyn on kutsuttu kuultavaksi yhteensä kymmenen todistajaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.