Piukea pinkki mekko puki kurvikasta Geri Halliwellia, katso

Keväisen pinkki pikkumekko käänsi katseita, kun Geri Halliwell asteli Sony Radio Academy Awardseihin Lontoossa.

Girlsistä tuttu Geri Halliwell, 38, on myöntänyt, että hänellä on ollut vaikeuksia hyväksyä täyteläiset kurvinsa, ja hän kärsi suosionsa huippuvuosina syömishäiriöstä.

– Olen kokenut kaiken ja ollut äärimmäisen tietoinen vartalostani, olen miettinyt että rintani ovat liian pienet tai liian isot, minä olen liian lyhyt tai liian pitkä, liian laiha, liian paksu, Geri on kertonut painokamppailuistaan Dailymailille.

Spice Girls -uran jälkeen Geri treenasi itsensä kuivakkaan kuntoon, ja esikoisen saaminen muistutti laulajatarta pitämään hyvää huolta vartalostaan ja olemaan hyvänä esikuvana.

– Kun sain tyttäreni Bluebellin, tiesin, että minun pitää näyttää terveellistä esimerkkiä. Jos en salli itselleni mitään, se johtaa ahmimiseen. Jos haluan suklaata, syön suklaata. Rakastan kakkua, Geri sanoo.

Nyt Geri näyttää jälleen terveeltä ja oikein hyvinvoivalta. Geri häikäisi Sony Radio Academy Awardseissa Lontoossa pinkissä ja tiukassa mekossa, joka korosti hänen pikkuruista vyötäröään.

Geri rakastaa korsettimaisia bandage-mekkoja, jotka rutistavat naisellista vartaloa juuri oikeista paikoista.

Mekon kaveriksi hän oli valinnut nudeväriset korokepohjakorkokengät, jotka antoivat piskuiselle naiselle huimasti lisää pituutta ja saavat säären vaikuttamaan pidemmältä.

Lisää keväisiä kauneus- ja muotivinkkejä:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja