Seksikkäänä kevääseen: Poimi parhaat meikki-ideat

Kevään kaunein glamourhehku syntyy kullanhohdosta kasvoilla ja pirteästä pinkistä huulilla.

Us Weeklyn haastattelema meikkiguru Lori Taylor kertoi kevään pirteimmät ja söpöimmät meikkivinkit. Tärkeintä on kiinnittää huomio huuliin. Pirteän pinkki mutrusuu suorastaan kerjää suukkoja.

– Kirkas ruusunpunainen huulimeikki tuo parhaiten virheettömän ihosi esiin, Taylor vinkkaa.

Näin saat kauneimman huulimeikin: käytä ensin kuorintaa ja hiero huulia kevyesti vaikkapa hammasharjalla. Kostuta huulet.


Kun laitat huulimeikkiä, painele huulipunan pigmentti huuliisi sormenpäällä. Lisää muotoa ja hehkua huuliin huulikiillolla.

Miau! Retrohenkiset kissansilmät ovat taas muodissa, kertoo Lori Taylor. Tee ensin vahvempi rajaus yläluomesi ulkonurkkaan, aloita vahventaminen luomen keskeltä. Piirrä viivaa aavistuksen verran viistoon, ja tee koukero kohti kulmakarvaa. Tee sitten ohuen ohut rajaus keskeltä kohti silmän sisänurkkaa. Viimeistele look ripsivärillä ja persikkaisella poskipunalla.


Kullanhehkuinen aurinkopuuteri antaa kasvoillesi seksikkään ja päivettyneen sävyn. Tupsuttele aurinkopuuteria poskiin tai kokeile ruusun ja kullan sävyyn taittuvaa, nestemäistä korostusväriä antamaan kaunista hehkua poskipäille.

– Laita vielä nuden väristä, hehkuvaa luomiväriä kulmaluullesi ja lämpöistä sävyä luomillesi, Taylor neuvoo lopuksi.

MTV3/Helmi

Lähde: Us Weekly

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja