Pitkämäki Timanttiliigan uudistuksista: Minulle sopii

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki valmistautuu hyvillä mielin perjantaina Dohassa alkavaan kilpailukauteensa.

MAINOS

Timanttiliiga, Formula 1
ja MM-kiekko C Morella!

Tilaa C More

Jalkaleikkaus pilasi Pitkämäen viime kesän, mutta nyt vanhan mestarin näkymät ovat valoisat.

- Treenit ovat sujuneet nyt jopa paremmin kuin odotin. Minulla on ollut paras leiri moneen vuoteen, Pitkämäki kertoi maanantaina puhelimitse kuulumisiaan Teneriffan leiriltä.

- On tullut hyviä heittoja aika paljon ja muutenkin kohtuuteräviä treenejä.

Sen ansiosta Pitkämäki voi jo kaavailla Timanttiliigan suunnitelmiaan, vaikkei häntä tällä kertaa hyväksytty suoraan kaikkiin Timanttiliigan kisoihin.

- Viime kausi ei ollut ihan herkkua, mutta nyt on sellaiset fiilikset, että pääsen Dohan jälkeen myös Roomaan (8.6.) ja Pariisiin (1.7.) sekä sitä kautta Timanttiliigan finaaliin Zürichiin (24.8.).

Monacon kisa jää Pitkämäeltä joka tapauksessa käymättä, sillä se osuu heinäkuun lopulla päällekkäin Seinäjoen Kalevan kisojen kanssa.

Timanttiliigan heittolajeissa on palattu kuuden kierroksen kilpailuun. Pitkämäki tykkää sekä siitä että ratkaisevasta finaalista.

- Tavallaan tässä palataan vanhaan GP-kisojen formaattiin. Silloinkin loppujärjestys ratkesi pelkästään finaalissa. Minulle se sopii, sillä olen onnistunut usein hyvin Timanttiliigan viimeisessä kilpailussa, Pitkämäki totesi.

Pitkämäki on voittanut Timanttiliigan päätöskilpailun 2012, 2013 ja 2015.

TV-ohjelmat: Yleisurheilu


Lue myös:

    Uusimmat