Pitkä odotus palkittiin – 17 vuotta sarjassa näytellyt Emmerdale-tähti nappasi himoitun palkinnon

17 vuotta Emmerdalessa näytellyt Lucy Pargeter palkittiin parhaana naisnäyttelijänä.

Emmerdale-tähti Lucy Pargeter sai viikonloppuna suuren kunnianosoituksen sarjan faneilta. Hän nappasi Parhaan naisnäyttelijän palkinnon British Soap Awards -gaalassa. Pysti on yksi gaalan himoituimmista, ja sen voittajan äänestävät tv-katsojat.

42-vuotias Pargeter on näytellyt sarjassa Chas Dinglea vuodesta 2002. Dingle joutui kohtaamaan suuren menetyksen, kun hänelle selvisi, että hänen odottamallaan lapsella oli harvinainen vamma, ja lapsi kuolisi pian syntymän jälkeen. Pargeter palkittiin koskettavasta roolisuorituksestaan juonikuviossa.

Pargeter oli silminnähden häkeltynyt voitostaan.

– En ole oikeastaan valmistautunut. En tiedä, keitä kiittäisin, Pargeter ihmetteli kiitospuheessaan.

– Rakastan Emmerdalessa työskentelyä, se on sosiaalinen paikka. Tämä palkinto on perheille, jotka ovat menettäneet kauniit lapsensa. Toivon, että olemme tehneet heille oikeutta, hän sanoi.

Pargeter kertoi aiemmin, että lapsen menettämisen näytteleminen oli vaikea kokemus. Hänen mukaansa tunteita ei aina tarvitse näytellä oikeasti, mutta tällä kertaa hän sukelsi syvälle tunteisiin.

– Voit teeskennellä itkua ja tunteita, mutta nyt pitkästä aikaa olen mennyt sellaisiin paikkoihin, joihin en normaalisti halua mennä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat