Mainos

Pirkko Hämäläisen kassi:

- Halloumi-juustoa - tuoreita herkkusieniä - tlk Kidney-papuja - verigreippi

Halloumi-pestolla täytettyjä herkkusienenlakkeja

1 dl pieniä Halloumi-juustokuutioita 100 g herkkusieniäbasilikaa persiljaa ruohosipulia oliiviöljyä mustapippuria himppu Parmesan-raastetta

Tee yrteistä ja öljystä tehosekoittimella paksuhko seos, mausta pippurilla ja juustolla. Sekoita juustokuutiot joukkoon ja täytä herkkusienet joista kanta on poistettu. Laita uuniin 200 c noin 8 minuutiksi.

Herkkusienikeitto

1 dl valkoviiniä 2 dl erikoiskermaa 1 sipuli hienoksi hakatuna 200 g herkkusieniä pieni pala lihaliemikuutiota pieni nippu persiljaa

Käristä sipuli ja herkkusienet kattilassa. Lisää viini ja leikattu persilja. Keitä 5 minuuttia, lisää kerma ja kiehauta. Laita tehosekoittimeen ja soseuta oikein hienoksi, mausta mustapippurilla ja suolalla.

Grillattu juusto

pala Haloum -juustoa 1 prk Kidney-papuja 1 viipaloitu sipuli liraus öljyä

Käristä sipuleita hetki öljyssä, lisää pavut ja keitä hetki hiljaa. Grillaa juusto kuumalla pannulla ja tarjoa papuhöystön kanssa.

Viinivaahtokastikkeella höystettyjä greippejä

1 dl valkoviiniä 3 munankeltuaista 3 rkl sokeria

Sekoita aineet keskenään ja kypsennä vesipaahteessa koko ajan vispaten. Kun sakeaa ota pois ja tarjoa nahattomien greippilohkojen kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.