Pionin tekijät

Pioni -ohjelmasarjan tuotantoyhtiönä on Finnish Construction Communications Oy (FCC), joka on tuottanut muun muassa Joka Kodin Asuntomarkkinat -ohjelmasarjaa yhtäjaksoisesti syksystä 1991 lähtien. Pionia on esitetty joka kevät vuodesta 2002 alkaen. Yhtiö on tuottanut kaikkiaan yli 800 asumista, rakentamista, remontointia ja puutarhanhoitoa käsittelevää tv-ohjelmaa.

Pionin juontaa ja toimittaa porvoolainen puutarhuri ja puutarhasuunnittelija Eija Klaucke. Vuosi sitten ilmestyi Tammen kustantamana hänen kirjoittamansa kirja Pienessä puutarhassa. Aiemmin hän on kirjoittanut niinikään Tammen julkaiseman kirjan Englantilainen puutarha - tunnelmia, tietoa, ideoita.

Eijan apuna raskaammissa puutarhatöissä ja rakennushommissa on Petri Kauppinen, joka siviilissä toimii kirvesmiehenä kotkalaisessa rakennusliikkeessä.

Lulu Salmi ohjaa, käsikirjoittaa ja leikkaa Pionin. Kuvauksesta vastaavat Juhani Savela ja Pekka Valkama. Tuottajina ovat Joka Kodin Asuntomarkkinoiden tapaan Vilma Nurmi ja Juha Salmi (vastaava).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja