Pinkki sen olla pitää – nyt saa Samsunginkin huippuluurin trendivärillä

Erilaiset vaaleanpunaiset sävyt laitteissa tuntuvat olevan nyt suurinta huutoa. Monien muiden valmistajien perässä seuraa Samsung, jonka Galaxy S7 -huippupuhelinmallit saavat pian uutta väriä.

Pinkki on nyt kaikkialla. iPhone 6s saapui markkinoille varsin pinkihtävällä ruusukulta-värillä varustettuna, ja vastikään sama sävy löysi tiensä myös MacBook-mallistoon. Toisaalla esimerkiksi Sony on julkistanut vaaleanpunaiset versiot sekä Xperia Z5:stä että Xperia Z5 Premiumista.

Nyt mukaan herkkien sävyjen juhliin liittyy Samsung. Yhtiö ilmoitti tänään, että Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimet ovat pian saatavilla vaaleanpunaisina.

Viralliselta nimeltään uusi värivaihtoehto on Pink Gold. Samsungin mukaan sävy on luonnollinen, rauhoittava ja jopa sivistynyt.

Uudella Pink Gold -värillä koristellut Galaxy S7 ja S7 edge -puhelimet julkaistaan Koreassa tänään. Myöhemmin värivaihtoehto aiotaan tuoda ”valikoiduille markkinoille”. Aiemmin puhelimia on myyty neljässä eri värissä, joista Suomeen saapuivat kolme: musta, valkoinen ja kulta. Nähtäväksi jää, väistääkö pinkki värivaihto hopeisen tavoin Suomen markkinat.

Lue myös:

    Uusimmat