Pikkubussi syttyi tuleen kesken ajon Pohjanmaalla – poliisi tutkii

Pikkubussi syttyi ajon aikana tuleen tänään Mustasaaren rannikkokunnassa Pohjanmaalla. Pelastustoimi sai ilmoituksen palosta Kauppatiellä hieman ennen kello neljää iltapäivällä. Paikalle lähetettiin neljä pelastuslaitoksen yksikköä.

Huomattuaan apukuljettajan puolelta kojelaudan alta alkaneen tulipalon, oli pikkubussin kuljettaja pysäyttänyt auton tien sivuun ja siirtynyt yhdessä kolmen matkustajan kanssa ulos, kertoo Pohjanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Sakari Innanen STT:lle.

Pelastustoimen saapuessa paikalle pikkubussi oli jo ilmiliekeissä. Henkilövahingoilta kuitenkin säästyttiin.

Syttymissyyn tutkinta on siirtynyt poliisille, joka tekee paikalla teknistä tutkintaa, Innanen sanoo.

Menoliikenne sujunut hyvin

Tänään ei ole tullut tietoon vakavia henkilövahinkoja joulun menoliikenteen osalta.

Menoliikenteen odotetaan vilkastuvan hieman huomenna, mutta jatkuvan pääsääntöisesti yhtä ruuhkattomana kuin tänäänkin, kerrotaan Tampereen tieliikennekeskuksesta.

Tänään liikenne valtaväylillä sujui hyvin. Pientä jonoutumista esiintyi paikallisesti, mutta ei ruuhkiksi asti, tieliikennepäivystäjä Kirsi Salokanto sanoo.

Aatonaaton liikenne saattaa olla hieman vilkkaampaa kuin sunnuntaina, koska maanantai on viimeinen joulua edeltävä arkipäivä.

Ruuhkista ei kuitenkaan voi puhua huomennakaan, sillä menoliikenne on tänä vuonna jakautunut useamman päivän ajalle, Salokanto sanoo.  


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja