Pian lähtee? Lukas Hradeckyn valmentaja valmiina olutsuihkuun

Sensaatiomaisen kauden pelanneen Bayer Leverkusenin päävalmentaja Xabi Alonso on valmiina perinteiseen olutsuihkuun, mikäli joukkue sinetöi jalkapallon Saksan Bundesliigan mestaruuden viikonloppuna. Leverkusenia edustaa Suomen maajoukkuemaalivahti Lukas Hradecky.

Alonso, 42, juhli pelaajana kolmea Bundesliigan mestaruutta Bayern Münchenissä, ja oli suihkuttamassa tuolloista Bayern-valmentajaa Pep Guardiolaa oluella tittelijuhlissa. Perjantaina Alonsolta kysyttiin, odottaako hän vastaavaa kohtelua jos mestaruus nyt ratkeaa.

– Enpä ole ajatellut, mutta parasta olisi jos tuollainen tulisi spontaanisti. Mutta jos näen kaikki pelaajat ympärilläni, olen kyllä valmiina, Alonso totesi.

Yhä tappiotta tällä kaudella oleva Leverkusen johtaa sarjaa 16 pisteellä Bayern Müncheniin ja Stuttgartiin. Mestaruus sinetöityy voitolla Werder Bremenistä kotiyleisön edessä, tai jo lauantaina jos Bayern ja Stuttgart häviävät ottelunsa.

– Onneksi tämä (viikonloppu) ei ole meille se ainoa mahdollisuus, mutta totta kai haluamme voittaa (sunnuntaina). Fanimme ansaitsevat mahdollisuuden juhlia, Alonso ennakoi.

– (Bayernin ja Stuttgartin tappiot lauantaina) olisivat iso yllätys. Sellaista ei normaalisti tapahdu. Ollakseni rehellinen, on parempi voittaa (mestaruus) omalla kentällämme. Jos sen teemme, olisi se erityinen hetki seuralle.

Lue myös:

    Uusimmat