Pia Lamberg esittelee rohkeana rantatyyliään: "On tyttö treenannut"

Julkkikset esittelevät pakarat paljastavaa rantamuotia 1:10

Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen noussut mallikaunotar julkaisi seuraajilleen näyttävän kuvan.

Yhdysvalloissa uraa tekevä suomalaismalli Pia Lamberg julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee rantatyyliään. Kaunottarella on tuoreessa kuvassa yllään viimeisen muodin mukainen keltainen bikinialaosa ja valkoinen t-paita.

Julkkikset ovat menneenä kesänä suosineet niukkoja bikinialaosia rantamuodissa. Tästä esimerkki on myös Lambergin uima-asuvalinta, joka paljastaa hänen pakaransa.

Lambergin kuva on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja Lambergia hehkutetaan kuvan kommenttikentässä. Kaunottaren seuraajat ovat huomanneet hänen treenanneen aktiivisesti.

– On tyttö treenannut, hyvää työtä, eräs kaunottaren seuraajista kommentoi kuvan ohessa.

Jo vuosia rapakon takana asunut Lamberg on kerännyt kiitettävästi suosiota sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on jo yli 100 000 seuraajaa Instagramissa. Lamberg alkoi hiljattain päivittämään myös blogia, jossa hän jakaa muun muassa treenivinkkejä.

Lamberg tuli tunnetuksi vuonna 2011, kun hänet kruunattiin Miss Suomeksi. Tuolloin hän käytti vielä tyttönimeään Pakarinen. Kaunotar kuitenkin luopui kruunustaan kesken missivuotensa ja alkoi luoda uraa mallina.

Lue myös:

    Uusimmat