Philadelphia Flyers juhli jatkoajalla – taistelu idän finaalipaikasta huipentuu seitsemänteen otteluun

Jääkiekon NHL:ssä Philadelphia Flyers ei luovu helpolla jatkounelmistaan. Se pakotti pudotuspelien toisella kierrokselle ottelusarjaa johtaneen New York Islandersin jatkoajan myötä seitsemänteen otteluun, kun itälohkon taistelupari kohtasi kuudennen kerran. Islanders oli enää voiton päässä lohkofinaalista.

Philadelphia aloitti vahvasti ja onnistui pääsemään ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoon. Islanders kuitenkin nousi ensin rinnalle ja sitten ohi toisen erän lopussa.

Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi, mutta sitäkin tärkeämpi maali, kun Flyersin Scott Laughton tasoitti lukemiksi 4–4.

Philadelphian 5–4-voittomaalin teki toisessa jatkoerässä Ivan Provorov. Sarja on tasalukemissa 3–3.

Ottelusarjan voittaja kohtaa lohkofinaalissa Tampa Bay Lightningin.

NHL:n suomalaistilastot to-pe-yönä:

Philadelphia - NY Islanders 5-4 ja.
(voitot 3-3)
Komarov NYI 0+0 0 0 0 - 12.30

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset