Peura syöksyi lasin läpi kampaamoon kesken hiustenleikkuun – Kauhistunut yrittäjä: "Se oli hullua, se juoksi päin seiniä"

Hurja tapaus tallentui kameralle: Peura ryntäsi raivoisasti lasin läpi sisälle kampaamoon Yhdysvalloissa – asiakas loukkaantui 0:43

Turvakameran taltioinnista näkee, kuinka kampaamon omistaja Jenisse Heredia leikkaa asiakkaan hiuksia lauantai-iltapäivänä New Yorkin Long Islandilla.

Yhtäkkiä työntouhun keskeyttää liikkeeseen ikkunasta syöksyvä peura. Asiasta kertoo muun muassa CNN.

Omaa vuoroaan liikkeen sohvalla odottava nainen on jäädä eläimen alle sen tullessa ryminällä sisään. Nainen saikin eläimen jalasta osuman.

– Olin kauhuissani, en voinut uskoa sen tapahtuvan, kampaamon omistaja Heredia kertoo.

Eläin vietti liikkeen tiloissa vaivaiset 30 sekuntia, mutta ryntäillessään ympäriinsä se sai kuitenkin liiketilassa paljon tuhoa aikaan.

Edward Preuss oli salongissa parhaillaan ottamassa hiustenleikkuuta, kun villieläin ryntäsi liiketilaan sisälle.

– Se oli hullua. En ole koskaan nähnyt vastaavaa elämässäni.

– Se juoksi seiniä päin kaataen välineitä. Se vuoti myös verta joka puolelle.

Eläin eksyi lähimetsästä

Heredia kertoo, että ei ole koskaan nähnyt alueella peuraa kyseisellä alueella. Hän arvelee, että eläin ilmaantui liikkeeseen lähimetsistä ja eksyi suunnastaan.

Suurin osa eläimen aiheuttamasta sotkusta on saatu jo siivottua. Ainoastaan enäää laudoitettu ikkuna muistuttaa yllättvistä tapahtumista.

Aineellisiksi vahingoiksi laskettiin myös suoristusrauta, jonka tarttui hötäkässä eläimen sarveen tämän rynnistäessä ulos. Mutta sekin on jo saatu takaisin liikkeeseen, omistaja kertoo. Niin ikään peurasta osuman saanut nainen toipuu ennalleen.

Ja mitä tulee peuraan, se häipyi paikalta hyvissä ajoin ennen poliisin tuloa.

Lue myös:

    Uusimmat