Petteri Sihvonen povaa: Näiden Liiga-seurojen suhdanteet putoavat – "Päävalmentajan ja koko seuran kohtalo on heidän käsissään"

Uusi Liiga-kausi käynnistyy tällä viikolla! Mika Saukkonen ja Petteri Sihvonen käy läpi kauden ennakkoasetelmia 4:24
Petteri Sihvonen analysoi Tulosruudun vieraana alkavaa Liigaa.

Jääkiekon SM-liiga käynnistyy torstaina. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ennakoi Tulosruudun vieraana alkavan kauden lähtökohtia.

Sihvonen uskoo JYPin, SaiPan ja TPS:n suhdanteiden olevan laskussa.

– JYP on ollut jollain tavalla retrostrategian vanki. Sinne on otettu vanhoja sotaratsuja, jotka ovat arvatenkin kalliita ja vähän hitaita. He tähtäävät päävalmentaja Pekka Tirkkosen johdolla torjuntavoittoon, jotta syöksykierre ei pahene, Sihvonen ennakoi.

SaiPan tie pysähtyi viime kaudella pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Ilvestä vastaan.

– He pilasivat viime kaudella loistavan saumansa, heillä oli kova joukkue. Päävalmentaja Tero Lehterä joutuu nyt kädet ristissä toivomaan, että Teemu Ramstedt ja Tomas Zaborsky tekevät tulosta. Päävalmentajan ja koko seuran kohtalo on heidän käsissään.

TPS on viime viikkoina ollut myrskyn silmässä Jonne Virtaseen tehtävistä vapauttamiseen liittyen. Tulokset harjoituskaudella ovat olleet vaihtelevia.

– Turun tauti jääkiekkomerkityksessä jatkuu. Liian monia vaikuttajia ja leirejä. Päävalmentaja Kalle Kaskisen housuissa ei ole todellakaan kiva olla, Sihvonen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat