Petteri Sihvonen lataa täydellä voimalla Pelicans-valmentajan toiminnasta: "Häpeäksi koko lajille"

Petteri Sihvonen jyrähtää Pelicansin sensaatiovalmentajan toiminnasta: "Aivan kuin olisi noussut äkillisesti hieman hattuun" 4:27
Petteri Sihvonen jyrähtää Pelicansin sensaatiovalmentajan toiminnasta: "Aivan kuin olisi noussut äkillisesti hieman hattuun"

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen tarttuu sanansäilällään Pelicansin Tommi Niemelän käytökseen SM-liigafinaalien tuoksinnassa. Niemelän hermokontrolli otti osumaa avausfinaalissa viime viikolla, kun valmentajakomeetta hermostui kyseenalaisesta maalista. Niemelä on läpi finaalisarjan vedonnut tuomarityöskentelystä kysyttäessä siihen, että hänen suunsa olisi suljettu SM-liigan toimesta. Voit katsoa Sihvosen painavan puheenvuoron tässä jutussa olevalta videolta.

Pelicans isännöi neljännessä finaalissa Tapparaa tiistai-iltana. Tamperelaiset ajautuivat kotitappion myötä tilanteeseen, jossa tasonnosto on välttämätöntä. Sihvonen toteaa, ettei mikään joukkue ole tällä kaudella mahtanut mitään, kun Tappara on joutunut korjaamaan kurssiaan. Katso Sihvosen videokolumni pääkuvan videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat