Peter Madsenin kanssa avioitunut Suomessa asuva nainen ylistää sukellusvenemurhasta tuomittua miestään: "En aio keksiä tekosyitä valintani vuoksi, rakastan ja kunnioitan häntä"

2:05
Keksijä Peter Madsen tuomittiin elinkautiseen ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta

Tanskalaisen sukellusvenemurhaaja Peter Madsenin kanssa joulukuussa avioitunut Suomessa asuva venäläisnainen kertoo saaneensa valtavasti viestejä ja yhteydenottoja eilisen jälkeen, kun tieto pariskunnan avioitumisesta levisi julkisuuteen.

Nainen kertoi itse Facebookissa jo joulukuussa menneensä naimisiin 19.12.2019. Hän ei kuitenkaan tuolloin paljastanut, kuka hänen tuore aviomiehensä on. Hän on myöhemmin lisännyt tietoihinsa aviomiehensä nimen. 

Eilen asia selvisi, kun tanskalaislehti B.T. uutisoi verkkosivuillaan, että ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta tuomittu Peter Madsen on mennyt naimisiin Suomessa asuvan venäläisnaisen kanssa.

Pariskunta vihittiin Herstedvesterin vankilassa Tanskassa, missä Madsen suorittaa elinkautista vankeuttaan.

Parin kerrotaan olleen yhteyksissä useamman kuukauden ajan.

Ei aio selitellä valintaansa

MTV Uutiset tavoitti eilen Madsenin kanssa avioituneen venäläisnaisen, mutta hän ei halunnut kertoa siitä, miten hän tutustui Madseniin, ja miten usein he pääsevät tapaamaan toisiaan. 

Nainen vahvisti MTV Uutisille avioliiton, mutta hän ei halunnut kommentoida sitä muuten.

Nyt nainen on kuitenkin kirjoittanut aiheesta omilla avoimilla Facebook-sivuillaan.

– En aio keksiä tekosyitä valintani vuoksi, koska henkilökohtainen elämäni ei kuulu kenellekään. Rakastan ja kunnioitan aviomiestäni.

– Olen ylpeä hänestä ja hänen 49-vuotisesta ihmis- ja työelämästään, paitsi siitä yhdestä päivästä, joka on ja pysyy tragediana. Mieheni teki hirvittävän rikoksen ja häntä rangaistaan ​​siitä, nainen kirjoittaa.

Kehuu Madsenia vuolaasti

Venäläisnainen asuu Suomessa pienen lapsensa kanssa. Hän kertoo kirjoituksessaan tuntevansa Madsenin oikeasti.

– Minulla on yksinoikeutettu oikeus sanoa, että olen onnekas saadessani olla tämän kauniin, fiksun, lahjakkaan, antaumuksellisen ja empaattisen ihmisen ja miehen kanssa, nainen kehuu Madsenia. 

Naisen mukaan hänen aviomiehensä on myös oman rikoksensa uhri.

– Hän on toinen tämän rikoksen uhreista. Hengissä pysyminen oli rangaistus hänelle, ei palkinto.

Tuhansia viestejä ja uhkauksia tuntemattomilta

Nainen kertoo, että hän on saanut avioitumisuutisen jälkeen todella paljon viestejä tuntemattomilta ihmisiltä.

– Viimeisten 15 tunnin aikana olen saanut tuhansia outoja, tyhmiä, absurdeja ja aggressiivisia kommentteja, viestejä ja uhkauksia niin sanotuilta normaaleilta, lainkuuliaisilta ja hyviltä ihmisiltä, miehiltä ja naisilta, jotka vihaavat väkivaltaa niin paljon, että he ovat valmiita tappamaan minut ja mieheni.

Nainen kertoo erikoistuneensa kulttuuritutkimukseen ja häntä kiinnostaa analysoida myös tätä ilmiötä.

– Seuraavan kerran kun annat itsellesi oikeuden häiritä tuntemattomia ihmisiä tällä tavalla, sinun pitäisi olla valmis saamaan samanlaista kohtelua myös itse, nainen huomauttaa.

Kirjoituksensa lopuksi nainen kiittää ihmisiä huomiosta ja siitä, että he ovat olleet huolissaan hänen perheestään.

Madsenin somessa myös tietoa avioitumisesta

Peter Madsenilla on myös oma profiili Facebookissa, johon hän tai joku muu hänen puolestaan on lisännyt tiedon avioitumisesta venäläisnaisen kanssa.

Madsen on itse päivittänyt omaa sivuaan edellisen kerran toukokuussa 2016.

Joulukuussa hänen tililleen on kuitenkin lisätty tieto avioitumisesta. Kolme päivää sitten Madsenin sivuille on kirjoitettu lyhyt teksti.

– Rakkaat ihmiset, kuten hyvin tiedätte, en pääse internetiin, en saa viestejänne enkä pysty vastaamaan niihin. Jos teillä kuitenkin on tarvetta olla minuun kontaktissa, olkaa yhteydessä [vaimon nimi], koska hän on tällä hetkellä paras ja nopein tapa olla yhteydessä, sivuilla sanotaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja