Pesonen neljän viikon kuumekierteessä - "Alkaa jo riittämään"

Helsingin IFK:n hyökkääjä Janne Pesonen on ollut sivussa peleistä Ruotsin EHT-turnauksesta lähtien. Influenssa-virus on pitänyt miehen sitkeästi poissa kaukalosta.

- Influenssa-virus pääsi iskemään, sen jälkeen on jotain jälkitautia ollut. Kuumeilua, muuten vointi on ollut ihan hyvä, Pesonen sanoi Huomenta Suomen Leijona-aamussa.

- Nelisen viikkoa on oltu sivussa, että kyllä se alkaa pikku hiljaa riittämään.

Pesonen sanoo, että vointi on ollu pitkästä kuumeesta huolimatta hyvä. Pari kertaa jopa niin hyvä, että suomussalmelainen on päässyt treenaamaan. Runkosarjaa on jäljellä enää neljä peliä, ja Pesonen halajaa jo takaisin askiin.

- Toivottavasti runkosarjaan vielä pääsisi, mitä pikimmin, sen parempi. Olishan se hyvä saada pelejä alle. Toisaalta, on tässä sen verran pelattu, että ei se ihan maailmanloppu ole, jos ei kerkeä, Pesonen sanoo.

- En usko että sairastelu hirveästi haittaa, tottakai aluksi joutuu vähän raskaammalla jalalla polkasemaan käyntiin. Se on silti ihan normaalia, että välillä on taukoja ja loukkaantumisia, Pesonen sanoo.

HIFK saalistaa tänään ilman Pesosta tärkeitä pisteitä, kun SaiPa saapuu Helsinkiin vieraaksi. Voitolla HIFK nousee takaisin sarjakolmoseksi, toisaalta Jokerit voi tulla takaa ohi.

Katso Pesosen mietteet Leijona-aamussa:

Lue myös:

    Uusimmat