Mainos

Perussuomalaiset suivaantuivat Rinteen puheista

Perussuomalaisten puoluesihteerin Riikka Slunga-Poutsalo varoittaa, ettei puolue ehkä voi mennä hallitukseen SDP:n kanssa, jos puoluetta johtaa Pron puheenjohtaja Antti Rinne.

Slunga-Poutsalo on suivaantunut siitä, että Rinne kutsui perussuomalaisia Helsingin Sanomissa rasistisiksi ja fasistisiksi.

Hän kutsuu Rinteen kielenkäyttöä vihapuheeksi. Perussuomalaiset asettaa hänen mukaansa suomalaisten hyvinvoinnin maailman parantamisen edelle. Slunga-Poutsalo ihmettelee, jos tämä on Rinteen mielestä rasismia tai fasismia.

Perussuomalaisten kansanedustaja Kaj Turunen kertoo Twitterissä tehneensä rikosilmoituksen Rinteen kommenteista.

- Minä en ole rasisti enkä fasisti, Turunen kirjoittaa.

Rinne: Perussuomalaisia hyvä ohjata

SDP:n puheenjohtajakisaa harkitseva Antti Rinne puolustaa lausuntoaan perussuomalaisista. Rinne sanoo, ettei voi hyväksyä rasismia ja ihmisten eriarvoistamista.  

Puheenjohtaja Timo Soini ei ole hänen mielestään saanut otetta puolueensa yksinajattelijoista, minkä takia puoluetta on hyvä ohjata oikeaan suuntaan ulkopuoleltakin.

Perussuomalaiset on Rinteen mielestä populistinen puolue, jolta puuttuu yhteinen arvopohja. Tämän takia joukosta nousee aika-ajoin rasistisia kohulausuntoja.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.