Mainos

PS peruu puoluekokouksen toritapahtuman – haluaa varmistaa, etteivät ulkopuoliset häiritse

Perussuomalaiset kertoo tänään lähettämässään tiedotteessa peruvansa viikonlopun puoluekokouksensa toritapahtuman.

Puolueen mukaan näin halutaan varmistaa, että ulkopuoliset eivät häiritse kokousta. 

Perussuomalaisten kokous järjestetään tänä viikonloppuna Turussa. Se on samalla puolueen 20-vuotisjuhlakokous. 

– Haluamme varmistaa, että juhlakokoustamme ei häiritä ulkopuolisten ryhmien taholta. Haluamme myötävaikuttaa siihen, että poliittinen toiminta sujuu hyvässä järjestyksessä, kenenkään häiritsemättä, puolueen tiedotteessa todetaan.

"On erittäin valitettavaa, että Yle ja muut tiedotusvälineet ovat jatkaneet määrätietoisesti puolueemme mustamaalaamista."

Tiedotteen mukaan puoluetta kohtaan on masinoitu vihapuheita, jotka ovat saavuttaneet nopeasti käsittämättömät mittasuhteet. 

– On erittäin valitettavaa, että Yle ja muut tiedotusvälineet ovat jatkaneet määrätietoisesti puolueemme mustamaalaamista. Kun nämä vihapuheita ylläpitävät tahot eivät pystyneet estämään perussuomalaisten vaalimenestystä ja hallitusvastuuseen nousua, niin nyt yritetään mitä ihmeellisimmillä syillä kammeta meitä pois hallituksesta, tiedotteessa lukee.

– Kun puoluejohto ilmoitti selkeällä suomenkielellä, että tapaus Immonen käsitellään puoleemme sääntöjen mukaisesti eduskuntaryhmässä, niin tämän olisi luullut riittävän. Perussuomalaiset eivät tule yhdenkään jäsenensä kohdalla tekemään päätöksiä mielenosoitusten pohjalta. Jokainen jäsenemme on länsimaisen oikeusvaltioperiaatteen piirissä – ensin kuullaan ja sitten vasta tuomitaan, jos tarvetta on. Oikeus tulla kuulluksi on keskeinen ihmisoikeus. On uskomatonta, että niin moni on ollut valmis luopumaan tästä keskeisestä ihmisoikeusperiaatteesta, puolue valittelee.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.