Perttu voitti Suomen ensimmäisen Big Brotherin

Perttu oli viides Big Brother -talon ovista sisään astunut kilpailija. Hän lähti talosta viimeisenä ja 50 000 euroa rikkaampana.

Suomen ensimmäinen Big Brother -kilpailu on ratkennut.

Voittaja on Perttu, 23-vuotias opiskelija Vihdistä. Hän saa palkinnoksi 50 000 euroa.

Toiseksi eniten ääniä Espoon Kivenlahdessa käydyn finaalin katsojaäänestyksessä sai tamperelainen 25-vuotias Tiina ja kolmanneksi eniten helsinkiläinen 26-vuotias Antti A.

- Eipä oikeestaan. Mietin vaan, että tää oli nyt tässä tää kisa, voittaja hymyili juontaja Mari Kakon kysyessä onko Pertulla lainkaan järkeviä ajatuksia päässään kisan ratkettua.

- Uusia kokemuksia. Ihan uskomaton juttu on tää, Perttu kommentoi tiedusteltaessa, mitä hän alunperin kisasta lähti hakemaan.

Pertun mielestä BB-talon synttärit olivat ikimuistoisimmat ikinä.

- Tää oli ihan uskomaton, kommentoi mies syntymäpäiväyllätystään katsottuaan juhlia yhdessä Mari Kakon kanssa kuvanauhalta.

- Kyllä me osataan juhlia vissiin me pojat...

Nimeämisiä Perttu piti vaikeina tehtävinä.

- Ne on tässä talossa viikon tehtävä. Ne on vaan pakko tehdä.

Mari kysyi vielä, hirvittääkö Perttua nyt, kun hän tietää, millainen hehkutus ulkona odottaa.

- Ei hirvitä, kun näin positiivista juttua on ollut. Se on otettava vastaan. Nyt en osaa sanoa vielä, kommentoi hymyilevä mies.

Yhteensä 96 päivää kestänyt kilpailu oli Subtv-kanavalle suursatsaus. Ohjelma on muun muassa työllistänyt noin 130 ihmistä. Big Brotherille on luvassa jatkoa kahtena seuraavana vuonna.

Big Brother perustuu hollantilaiseen ohjelmaformaattiin. Suomen Big Brotheriin haki alun perin 6500 ehdokasta, joista 12 pääsi mukaan kilpailuun.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat