Mainos

Perttelissä tapeltiin koiran hoidosta – viisikko ilmestyi pihamaalle sorkkaraudalla varustautuneena

Viisihenkinen seurue yritti selvittää koiran hallussapitoon ja hoitoon liittyvää riitaansa Perttelissä sijaitsevan kiinteistön asukkaiden kanssa nyrkkien ja sorkkaraudan avulla keskiviikkoiltapäivänä, Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa. 

Poliisi kertoo saaneensa paikalle kiireellisen hälytyksen, kun kiinteistön pihamaalla puitu riita äityi käsirysyksi. Tapahtumien tuoksinassa kiinteistön asukkaita oltiin myös valokuvattu kotirauhan piirissä.

Poliisi poisti viisihenkisen seurueen paikalta ja tarkasti kiinteistön valvontaeläinlääkärin kanssa.

Riitaa poliisin väliintulo ei kuitenkaan päättänyt. Poliisi kertoo, että asiaa on puitu välikohtauksen jälkeen vielä sosiaalisessa mediassa, missä kiinteistön asukkaista otettuja valokuvia on jaettu ja kommentoitu uhkaavaan sävyyn.

Poliisin mukaan tapausta tutkiessa on syytä epäillä ainakin eläinsuojelurikosta, törkeää kotirauhan rikkomista, salakatselua, kunnianloukkauksia sekä mahdollisesti laittomia uhkauksia.

Esitutkinnan lisäksi viranomaiset selvittävät myös tapaukseen liittyvien eläinten hyvinvointiin ja hoitoon liittyvät seikat ja ”ryhtyvät tarvittaviin hallinnollisiin toimiin”.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.