Mainos

Perheenäiti Lauttasaaren tulipalosta: Luulin, että kirkko on liekeissä

Helsingin Lauttasaaressa länsimetron työmaalla palaneet räjähdyssuojamatot aiheuttivat eilen erittäin sankkaa ja kauas näkyvää savua.

Lauttasaaressa asuva Taru Marjamaa oli hieman ennen tulipalon syttymistä ollut lastensa kanssa lähellä olevassa kirkossa musiikkileikkikoulussa.

– Kauempaa katsottuna näytti, että Lauttasaaren kirkko olisi palanut. Kesti aika kauan ennen kuin saimme tietoa, mistä on kyse. Savua tuli todella paljon, ja se oli mustaa, eikä harmaata niin kuin yleensä muissa paloissa.

Marjamaan mukaan tunnin ajan palosta aiheutunut savu haisi todella pahalle, ja ihmiset kulkivat Lauttasaaressa käsi tai liina suun edessä.

– Toki savun hajua tuli hieman asuntoon sisällekin, mutta kun ikkunat ja ovet laitettiin kiinni, ei haju ollut häiritsevä. Pystyimme perheen kanssa nukkumaan kotona. Tietysti sitä mietti, voiko savusta olla jonkinlaista terveydellistä haittaa.

Palo sai alkunsa iltakahdeksan aikaan ja sen sammutustyöt kestivät reilut neljä tuntia. Kaikkien kumimattojen ei annettu palaa loppuun.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.