Perheenäiti heräsi koomasta: luuli olevansa teinityttö – lue tositarina

Kun Sarah Thomson, 32, heräsi koomasta, hän ei muistanut olevansa naimisissa ja kolmen lapsen äiti.

Moni saattaa toivoa, että voisi kääntää aikaa taaksepäin ja viettää lapsuuden uudelleen. Daily Mail -lehdessä tositarinansa kertova perheenäiti kuitenkin kertoo, että tämä mahdollisuus saattaa tuhota koko elämän.

Sarah Thomson, 32, menetti viime vuonna aivoverenvuodon takia muistinsa. Herätessään sairaalassa hän luuli olevansa vasta 19-vuotias, eikä tunnistanut 34-vuotiasta aviomiestään tai kolme lastaan.

Thomson oli ollut naimisissa 13 vuotta miehensä kanssa, mutta luuli tätä sairaanalan työntekijäksi. Hän ei myöskään tiennyt olevansa Michaelin, 14, Danielin, 5, ja Amyn, 4, äiti.

– Kun lapset tulivat luokseni, en tiennyt lainkaan keitä he ovat. Luulin heidän olevan jonkun toisen lapsia. Kutsuin heitä väärillä nimillä, enkä ymmärtänyt miksi he olivat niin onnellisia nähdessään minut.

Vanheneminen yhdessä yössä

Thomson järkyttyi nähdessään vanhempansa, jotka olivat hänen mielestään vanhenneet yhden yön aikana. Herättyään hän luuli elävänsä edelleen vuotta 1998 ja kuunteli Spice Girls- yhtyettä, eikä tiennyt esimerkiksi, että Michael Jackson oli kuollut.

– Käyttäydyin kuin teini-ikäinen tyttö, olin todella tunteellinen ja ailahtelevainen, Thomson kertoo.

Suurin muutos oli kuitenkin avioelämän aloittaminen miehensä kanssa.

– Järkytyin, kun tajusin, että menen kotiin hänen kanssaan. Luulin edelleen seurustelevani ex-poikaystäväni kanssa.

Thomsonin joutui rakastumaan uudelleen aviomieheensä, joka teki kaikkensa saadakseen vaimonsa muistamaan.

– Kerroin rakastavani häntä viime jouluna ja se tuntui ensimmäiseltä kerralta. Minulla oli perhosia vatsassa, Thomson sanoo.

Hän kertoo myös, että vaikeinta oli löytää itsensä uudelleen ja lakata pohtimasta millainen hän oli ennen. Puolison tuki teki kaikesta helpompaa.

– Hän on tukenut minua kaikessa ja ollut uskomaton, Thomson kehuu.

AVA

Kuva: Shutterstock

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja