Pepe Willberg tunteikkaana Tanssii Tähtien Kanssa -pestistään: Jatkan siitä, mikä Kirkalta jäi kesken

Tanssii Tähtien Kanssa -kymmenennellä kaudella tanssiparketilla nähdään Pepe Willberg. Hän aikoo omistaa tanssikisan edesmenneelle ystävälleen Kirkalle.

Vuoden 2007 helmikuussa legendaarisen laulajan Kirkan oli tarkoitus osallistua Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman toiselle tuotantokaudelle. Kirkan osallistuminen ohjelmaan oli jo julkistettu, kun hän kuoli äkillisesti sydänkohtaukseen juuri ennen kilpailun alkua. 

Nyt kymmenen vuotta myöhemmin Kirkan hyvä ystävä konkarimuusikko Pepe Willberg osallistuu samaiseen kilpailuun. 70-vuotias Willberg aikoo omistaa kisan Kirkan muistolle.

– Kirkalla oli tapana laulaa ooppera-aariaa nimeltä Una furtiva lagrima, pyydettiin tai ei. Jostain kumman syystä aloin Kirkan kuoleman jälkeen aloin itsekin laulaa kyseistä aariaa ja kiinnostuin siitä maailmasta. Nykyään minulla on keikkaohjelmistossa jo useampi aaria.

– Nyt minä tulin sitten jatkamaan siitä, mikä Kirkalta jäi kesken, Willberg sanoo. 

Miehellä on edessään suuri haaste, sillä noin kolmen viikon kuluttua hänen on tarkoitus tanssia valssia yhdessä tanssiopettajansa Jutta Heleniuksen kanssa miljoonayleisölle.

Pepe Willberg kertoi MTV:lle keskiviikon treeneissä nähneensä jo unta tanssimisesta. Myös yöunet ovat jääneet miehellä vähiin innostuksen vuoksi.

– Olen aamuyön tunteina treenannut mielessäni tätä haastetta varten. Olen nähnyt itseni suorittamassa tanssiliikkeitä. Kohta olen herännyt siihen, että olenkin ihan jännityksestä kankeana, Willberg kertoo.

Katso videolta, miten Pepen ja Jutan valssi sujuu parin treenikerran jälkeen!


TANSSII TÄHTIEN KANSSA MTV3-kanavalla sunnuntaisin 12.2. alkaen klo 19.30. Tuija Pehkosen Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla 18.2. klo 21.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat