Pelicans värväsi maalivahdin Pohjois-Amerikasta

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Lahden Pelicans on värvännyt riveihinsä ruotsalaisvahti Olof Lindbomin 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lindbom on pelannut kaksi edellistä kautta Pohjois-Amerikassa AHL:ää Hartford Wolf Packissä ja ECHL:ää Jacksonville Icemenissä sekä Cincinnati Cyclonesissa. Pelejä rapakon takana on kertynyt 67 kappaletta kahteen kauteen, kun lasketaan runkosarjat ja pudotuspelit yhteen. 

23-vuotias maalivahti pelasi ennen siirtymistään Pohjois-Amerikkaan Ruotsissa HockeyAllsvenskania Moran ja Kristianstadsin paidassa. Lindbom on nähty myös nuorten maajoukkueissa, joissa hän on saavuttanut alle 17-vuotiaiden MM-kultaa, alle 18-vuotiaiden MM-pronssia ja hänet valittiin samassa turnauksessa parhaaksi maalivahdiksi.

Olof on erittäin positiivinen, sosiaalinen ja kilpailuhenkinen kaveri. Meillä oli selkeä ajatus minkälaista maalivahtia ja persoonaa etsimme Patrikaisen kaveriksi. Olofin tulon myötä meillä on kaksi erittäin osaavaa maalivahtia kilpailemaan peliajasta, Pelicansin joukkueenjohtaja ja maalivahtivalmentaja Toni Pasuri kertoi seuran tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat