Pelicans vahvistui tshekkipakilla

SM-liigajoukkue Lahden Pelicans tiedotti torstaina tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen tshekkipuolustaja Tomas Kudelkan kanssa. Samalla seura tiedotti myös hyökkääjä Jesse Rohtlan vuoden mittaisesta sopimuksesta.

HC Vitkoviceä Tshekin pääsarjassa viimeiset vuodet edustanut 27-vuotias Kudelka on pelannut AHL:ssä ja Tshekin maajoukkueessa, mutta myös Liigassa TPS:n riveissä kaudella 2010-2011.

- Kudelka on isokokoiseksi puolustajaksi hyvä liikkeessään, hän pelaa tasapainoisesti molempiin suuntiin. Jämäkkä puolustuspäässä, mutta hyvä kiekon kanssa hyökkäysalueella, Pelicansin päävalmentaja Tomi Lämsä ynnää seuran tiedotteessa.

Rohtla, 26, on puolestaan Pelicansin kasvatti ja on voittanut seurassa A-junioreiden SM-kultaa. Hänellä on takanaan 38 SM-liigaottelua Pelicansista kausilta 2008-2009 ja 2010-2011. Viime vuodet hän on pelannut Mestistä Mikkelin Jukureissa.

- Mestiksessä pelatessaan Jesse on kehittynyt, hän on nostanut urheilullisuuttaan ja kokonaisvaltaisuuttaan huomattavasti. Hän on todella energinen pelaaja ja pidämme hänen tyylistään heittäytyä peliin, urheilujohtaja Mika Saarinen toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat