Pelaajille tarkoitettu sähköposti vuoti toimittajalle – rokottamattomien osallistumisoikeudesta Australian avoimiin merkillistä tietoa

Julkisuuteen vuotaneen tenniksen WTA-järjestön sähköpostin mukaan rokottamattomat pelaajat saavat osallistua Australian avoimeen mestaruusturnaukseen. Näiden pelaajien velvoitetaan olevan karanteenissa 14 vuorokautta. WTA:n hallituksen edustaja väitti, ettei asiaa ole vielä ratkaistu.

Sama sääntö olisi todennäköisesti käytössä myös miesten turnauksessa ja mahdollistaisi ATP-listan ykkösen ja hallitsevan Australian avointen mestarin Novak Djokovicin osallistumisen tammikuun turnaukseen. Serbi on tennistaitojensa lisäksi tunnettu myös rokotevastaisuudestaan.

Vuotanut sähköposti oli osoitettu WTA:n pelaajille, ja New York Timesin tennistoimittaja Ben Rothenberg pääsi käsiksi viestiin. Hän julkaisi sen Twitterissä. Viesti on ristiriidassa aiempien tietojen kanssa. Kisajärjestäjät ehtivät jo aiemmin kertoa, ettei rokottamattomille pelaajille myönnettäisi edes viisumeita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja