Mainos

Pekka Allisen kassi:

  • - katkarapuja
  • - chilipalkoja
  • - vasikan maksaa
  • - bataatti
  • - Koskenlaskija -sulatejuustoa
  • - leipäjuustoa

Aki Wahlmanin ja Pekka Allisen menu:

Muhennettuja katkarapuja tillin kanssa

  • 100 g katkarapua
  • 5 ruohosipulin vartta
  • 1 oksa tilliä
  • 1 dl smetanaa

Keitä smetanaa tilli -ja ruohosipulisilpun kanssa kasaan. Lisää lopussa katkaravut joukkoon, älä keitä!

Paistettua vasikanmaksaa ja chilihilloa

  • 100 g vasikanmaksaa
  • 1 vihreä chilipalko
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 2 rkl valkoviiniä

Poista chilistä siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Sulata sokeri, lisää viini ja chilipalat, keitä 2 min.

Bataatti-perunarösti

  • 200 g perunaa
  • 200 g bataattia
  • voita paistamiseen

Raasta juurekset, purista neste pois ja paista voissa rapeaksi. Käännä ja tarjoa maksan lisäkkeeksi.

Koskenlaskija-juustokeittoa

  • 1 jauhoinen peruna
  • 30 g Koskenlaskija-juustoa
  • 1/2 sipuli
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 dl kuohukermaa

Freesaa sipuli. Lisää perunakuutiot, juusto ja liemet. Keitä 10 min, soseuta ja siivilöi tarjolle.

Leipäjuustoa Vanajanlinnan tapaan

  • 1 leipäjuusto
  • 1/2 dl konjakkia
  • 1 rkl hunajaa

Kaikki saman lasiin ja kuumennus mikrossa 10 sek. Tämän jälkkärin jälkeen ei rattiin!!!!!!

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.